Verhuur van campers

Verhuur van campers

Verhuur van campers

30 november 2017
 Categorieën:
Camping, Blog


Verhuur campers

Heb jij een mooie camper, maar gebruik je die maar een paar weken per jaar? Dan is het wellicht een goed idee om jouw camper te verhuren. Op deze manier krijgen andere mensen net zo'n fijne vakantie als jij en jij verdient nog wat extra geld. Dit is dus voor beide partijen erg fijn.


Aan wie verhuren?

Jouw camper kan je eigenlijk het hele jaar wel verhuren. In schoolvakanties zijn er veel gezinnen met schoolgaande kinderen die graag een camper huren. In de andere periodes zijn het vaak gezinnen met jonge kinderen of juist een ouder stel zonder kinderen die er graag op uit trekken met een camper. Niet iedereen kan een camper betalen (kopen), daarom huren zij graag een camper. Er zijn ook mensen die nog twijfelen of zij wel of geen camper willen kopen. Door het huren van een camper kunnen zij bekijken of een camper iets voor hen is of niet. Op deze manier worden zij dus geholpen bij het nemen van hun besluit. Veel mensen denken dat een camper alleen voor de zomermaanden is, maar niets is minder waar. Je kan ook heel goed met de camper naar een wintersportgebied rijden. Na een dagje skiën kan je je dan heerlijk terugtrekken in de camper. Het voordeel van een camper is, dat je heel eenvoudig weer verder kan rijden naar een volgende bestemming. Je kan de camper natuurlijk twee weken op dezelfde plaats laten staan, maar ga je liever langs meerdere plaatsen, dan is een camper het perfecte vervoermiddel. Verhuur van campers is dus heel goed mogelijk. Als je jouw camper regelmatig verhuurt, dan verdien je een leuk zakcentje waar je later zelf weer van op vakantie kan gaan. 


Hoe verhuren?

Maar hoe vind je nou huurders? Verhuur van campers is niet moeilijk, maar je moet wel weten hoe je dit moet doen. Je kan natuurlijk zelf adverteren, maar dan zal je jouw camper waarschijnlijk niet alle weken verhuurd krijgen. Ook moet je dan zelf alles rondom de verhuur regelen, zoals het opstellen van een huurcontract etc. Als je jouw camper vaker wilt verhuren en je wilt niet alle administratieve rompslomp, dan is een verhuurmaatschappij wellicht iets voor jou. Dit zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van campers. Zij weten precies hoe alles werkt. Als jij bijvoorbeeld jouw camper verhuurd in de winterperiode en de huurders willen hiermee naar een wintersportgebied, dan moet jouw camper op een andere manier verzekerd worden. Dit is maar een voorbeeld. De verhuurmaatschappij weet dit allemaal precies. Zij zoeken de huurders en regelen het administratieve proces. Uiteraard moet jij hen ook betalen voor deze service. Maar omdat je de camper op deze manier vaker kan verhuren, hou je onder de streep aan het einde van het jaar meer geld over. Succes!

Anders wel benieuwd naar het huren van campers? Klik dan op de volgende link voor verhuur campers.

Over ons
Sport en recreatieblog

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Juul en ik ben een medewerker in de sport en recreatiesector. Ik heb bij talloze organisaties mijn werk verricht als assistentie en toezichthouder. Naast mijn dienst bij organisaties, geef ik mezelf ook (veel te vaak) op voor sportieve activiteiten, zoals een voetbaltoernooi, maar ook een darttoernooi. Alles dat onder sport en recreatie valt doe ik met plezier, want het is voor ieder mens belangrijk om zoveel te bewegen en plezier te hebben in wat je doet. Van jong tot oud, het maakt niet uit! Als je een uitgebreidere inlichting wilt van de diensten die ik verricht, verwijs ik je door naar mijn blog.

Zoeken
Archief
Recente artikelen